Irodák Irodák

BüroCenter West Irodaház

Helyszín Budapest XI., Nagyszőlős utca
Bérelhető terület 5.007 m2
Bérlő vegyes
Rendeltetés irodaház

Az "A" kategóriás irodaház alapterületi kiosztásai nagy rugalmassággal alakíthatók a cellázott irodai tervektől az egyterű kialakításig. A -1 szinti mélygarázs mellett a 4 emeletes épületben egy szinten közel 1.200 m2 irodaterület áll rendelkezésre. A földszinten több kisebb és egy nagyobb, kereskedelmi és ügyfélforgalmi célokra egyaránt alkalmas egységet alakítottak ki külön bejárattal, impozáns portállal és az irodaház minden szolgáltatásával. Az épület keleti és nyugati irodáinak ablakai csendes, parkosított lakóövezetre néznek. A jelenlegi bérlők között több nemzetközi cég, illetve egy egészségügyi szolgáltató is van.

BCW Irodaház Raiffeisen Alap - Tanúsított helyszín 

   


Dévai Center Irodaház

Helyszín Budapest XIII, Váci út
Bérelhető terület nettó 9.920 m2
Rendeltetés irodaház

A Dévai Center Budapest egyik legfejlettebb irodaközpontja az úgynevezett "Váci korridortól" 2 percre helyezkedik el. Az ingatlan vonzó bérleti díjainak és nagyméretű bérleti egységeinek köszönhetően kiválóan megfelel nagy létszámú SSC funkciókat végző szervezeti egységek elhelyezésére. Az irodaház közös területei jelenleg megújulnak.

Dévai Irodaház Raiffeisen Alap - Tanúsított helyszín 

 


MBC Irodaház

Helyszín Budapest I. kerület, Széll Kálmán tér
Bérelhető terület 5.187 m2
Bérlő vegyes
Rendeltetés irodaház

Az "A" kategóriás irodaház Buda egyik központi területén, a Széll Kálmán téren található. A bérlők között megtalálható a Dekra Akadémia, illetve több tanácsadó és szolgáltató cég. Az épület közös területei megújulnak és új, a kerékpárosok kényelmét szolgáló szolgáltatások épülnek ki.

MBC Irodaház Raiffeisen Alap - Tanúsított helyszín 

 


Parkway Irodaház

Helyszín Budapest, VIII. Könyves Kálmán körút 54-56.
Bérelhető terület nettó 26.000 m2
Bérlő MÁV
Rendeltetés iroda

Az A+ kategóriás irodaépület egy, a Könyves Kálmán körút mentén elhelyezkedő 28 m építménymagasságú (földszint + 7 emelet +tetőszint) épületrészből, és kettő - a Tisztviselő telep felőli - egy szinttel alacsonyabb (földszint + 6 emelet +tetőszint) épületszárnyból áll. Az ingatlant gyalogosan a Könyves Kálmán körút irányából megközelíthető, ahonnan a két irodai főbejárat nyílik.

Az épület alatti 3 szinten van a pincegarázs, ahová a Reguly Antal, illetve a Bíró Lajos utcából nyíló - a két épülettömb közti - lehajtó rámpákon lehet lehajtani.

Parkway Irodaház Raiffeisen Alap - Tanúsított helyszín 

 


West Point Business Center

Helyszín Budapest XIII. kerület
Alapterület 3.452 m2
Bérlő vegyes
Rendeltetés iroda

A West Point irodaház Budapest XIII. kerületében, a frekventált belső Váci úton helyezkedik el. Kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik. Az irodaház adottságai lehetővé teszik, a bérlők között nagy népszerűségnek örvendő, kis alapterületű bérlemények hatékony kialakítását.

Westpoint Irodaház Raiffeisen Alap - Tanúsított helyszín