Tartalom megjelenítő

Raiffeisen Részvény Alap

Az alap közép-kelet-európai vállalatok részvényeibe nyújt befektetési lehetőséget. Az alap részvénykitettsége magas, így hosszú távú pénzügyi célok megvalósításához ajánlott.

Raiffeisen Equity Fund

 

Befektetési politika

Az alap portfólióját közép-kelet-európai vállalatok részvényei alkotják, amellyel Ön döntően lengyel, román, magyar, cseh, valamint kisebb részben osztrák, szlovén és horvát vállalatok teljesítményéből részesedhet. A portfóliót jellemzően bankok, közműcégek, energiaszolgáltatók, telekommunikációs cégek és különböző fogyasztási cikkek gyártói alkotják. 

 

Annak ajánljuk, aki

  • egyszerűen szeretne részesedni a hazai és a régiós részvénypiac nyújtotta növekedési potenciálból;
  • szeretne a közép-kelet európai országok gazdasági felzárkózásából, növekedéséből kivenni a részét;
  • szeretne egy jól megosztott portfólióhoz csatlakozni, ahol szektorális (energia; pénzügyi; telekommunikáció stb.) és országok közötti (magyar, lengyel, cseh stb.) kockázatmegosztás is megtalálható.
  • fontosnak tartja, hogy pénzét bármikor mobilizálhassa, de előreláthatólag minimum 5 évre tudja nélkülözni a megtakarításának ezen részét.
  • hosszú távon magasabb hozamot vár el a felvállalt magas kockázati szintért;
    (Kiemelt Befektetői Információk szerinti besorolása az 1-7-ig tartó hozam/kockázati skálán: 4)

 

Az Alap előnyei

  Hosszútávon magas hozamlehetőség

  Széles regionális és iparági diverzifikáció

  A régió legnagyobb vállalatai egy portfólióban

 

Az alap befektetési jegyei bármelyik forgalmazási napon megvásárolhatóak, vagy visszaválthatóak a Raiffeisen Bank fiókhálózatában és a Raiffeisen Internetbankon keresztül.

Elérhető befektetési jegy sorozatok

Az alapban kizárólag a hazai fizetőeszközben lehet befektetni.

Többet szeretne kihozni megtakarításaiból?

Az alap Rendszeres Befektetési Programon keresztül is elérhető, amely lehetőséget biztosít egy Ön által meghatározott összeg havi vagy negyedéves rendszerességgel történő automatikus befektetésére. Rendszeres befektetéssel Önnek nem kell a piacra lépés megfelelő időpontját kiválasztania. A kevésbé vonzó időszakokban Ön több befektetési egységet tud vásárolni a pénzéből, amelyből a jövedelmező időszakban duplán profitálhat. Egyrészt az Ön befektetésének átlagára alacsonyabb lesz, másrészt megkímélte magát az aggodalomtól, hogy a változó körülmények között a legjobb befektetési pillanatot megtalálja.

Bővebb információért kattintson ide! (Raiffeisen Rendszeres Befektetési Program).

Forgalmazási információk

Az alap befektetési jegyei bármelyik forgalmazási napon megvásárolhatóak, vagy visszaválthatóak a Raiffeisen Bank fiókhálózatában és a Raiffeisen Internetbankon keresztül.

 

MEGNÉZEM AZ ALAP HAVI TERMÉKISMERTETŐJÉT

AZ ALAP TÁJÉKOZTATÓJA ÉS KEZELÉSI SZABÁLYZATA

 

KIEMELT BEFEKTETŐI INFORMÁCIÓK

 

EGYÉB DOKUMENTUMOK