Tartalom megjelenítő

Raiffeisen Euró Prémium Rövid Kötvény Alap

Az alap eurós megtakarítások rövid távú elhelyezésére alkalmas nagyfokú likviditás mellett.

Raiffeisen Euro Premium Short Bond Fund

 

Befektetési politika

Az alap egy rövid kötvény alap, amelynek a portfóliója döntően rövid átlagos hátralévő futamidejű (éven belüli) kamatozóeszközökből álló portfólió. Az alap euróban denominált, a mögöttes eszközeit pedig döntően látraszóló és lekötött euró betétek, rövid futamidejű eurós állampapírok, vállalati kötvények és egyéb kamatozó eszközök alkotják. Likvid, rugalmas befektetési lehetőség az éven belüli szabad pénzeszközök elhelyezésére. Az alap célja az eurózóna pénzpiacának tendenciáit kihasználva a lekötött banki euró betéti kamatokkal versenyképes hozam elérése. 

 

Annak ajánljuk, aki

  • Az euró betéti kamatoknál magasabb hozamot szeretne elérni;
  • Szeretné eurós megtakarításait alacsony kockázat mellett befektetni;
  • Kiegyensúlyozott hozamot vár el;
  • Fontosnak tartja, hogy a pénzét könnyen és egyszerűen mobilizálhassa, hiszen befektetési jegyeire bármely banki munkanap megadhat visszaváltási megbízást, és a megbízást követő második banki munkanapon már hozzá is jut a megtakarításához.

 

Az Alap előnyei

  Minimálisan 6 hónapra ajánlott befektetési forma

  Euró betétekkel versenyképes hozampotenciál

  Naprakész követhetőség

  Kényelmes megtakarítási forma

  Rugalmasság

 

Elérhető befektetési jegy sorozatok

Az alapba kizárólag eurós megtakarítás elhelyezésére van lehetőség.

Többet szeretne kihozni megtakarításaiból?

Az alap Rendszeres Befektetési Programon keresztül is elérhető, amely lehetőséget biztosít egy Ön által meghatározott összeg havi vagy negyedéves rendszerességgel történő automatikus befektetésére. Rendszeres befektetéssel Önnek nem kell a piacra lépés megfelelő időpontját kiválasztania. A kevésbé vonzó időszakokban Ön több befektetési egységet tud vásárolni a pénzéből, amelyből a jövedelmező időszakban duplán profitálhat. Egyrészt az Ön befektetésének átlagára alacsonyabb lesz, másrészt megkímélte magát az aggodalomtól, hogy a változó körülmények között a legjobb befektetési pillanatot megtalálja.

Bővebb információért kattintson ide! (Raiffeisen Rendszeres Befektetési Program).

Forgalmazási információk

 

Az alap befektetési jegyei bármelyik forgalmazási napon megvásárolhatóak, vagy visszaválthatóak a Raiffeisen Bank fiókhálózatában és a Raiffeisen Internetbankon keresztül.

MEGNÉZEM AZ ALAP HAVI TERMÉKISMERTETŐJÉT