Tartalom megjelenítő

Raiffeisen Kötvény Alap

Az Alap hazai hosszú átlagos hátralévő futamidejű (5-10 év) állampapírok teljesítményéből nyújt részesedési lehetőséget egy jól diverzifikált kötvényportfólión keresztül.

Raiffeisen Bond Fund

 

Befektetési politika

Az Alap a törvény adta lehetőségek figyelembevételével magyar államkötvények, diszkontkincstárjegyek és nyilvánosan forgalomba hozott, alacsony hitelkockázatú, legjobb besorolású vállalati kötvények vásárlásával alakítja ki portfólióját. Az Alap célja, hogy középtávon a közvetlen állampapír befektetésekkel elérhető hozamot meghaladó megtérülést biztosítson az Alap befektetőinek. 

 

Annak ajánljuk, aki

  • pénzpiacinál magasabb hozamot vár el középtávon;
  • szeretné megtakarítását közepes kockázat mellett befektetni;
    (Kiemelt Befektetői Információk szerinti besorolása az 1-7-ig tartó hozam/kockázati skálán: 3)
  • fontosnak tartja, hogy pénzét bármikor mobilizálhassa, de előreláthatólag minimum 2 évre tudja nélkülözni a megtakarításának azon részét, amelynél ezt a terméket választja.

 

Az Alap előnyei

  Kényelmes megtakarítási forma

  Közepes kockázat

  állampapírokkal és egyedi kötvény befektetésekkel versenyképes hozam lehetősége közép távon

 

Elérhető befektetési jegy sorozatok

Az alapban kizárólag a hazai fizetőeszközben lehet befektetni.

Szeretne többet kihozni megtakarításaiból?

Az alap Ismétlődő Befektetésként is elérhető, amely lehetőséget biztosít egy Ön által meghatározott összeg havi vagy negyedéves rendszerességgel történő automatikus befektetésére. Ismétlődő befektetéssel Önnek nem kell a piacra lépés megfelelő időpontját kiválasztania. A kevésbé vonzó időszakokban Ön több befektetési egységet tud vásárolni a pénzéből, amelyből a jövedelmező időszakban duplán profitálhat. Egyrészt az Ön befektetésének átlagára alacsonyabb lesz, másrészt megkímélte magát az aggodalomtól, hogy a változó körülmények között a legjobb befektetési pillanatot megtalálja.

Bővebb információért kattintson ide! (Raiffeisen Ismétlődő Befektetés)

Forgalmazási információk

 

Az alap befektetési jegyei bármelyik forgalmazási napon megvásárolhatóak, vagy visszaválthatóak a Raiffeisen Bank fiókhálózatában és a Raiffeisen Internetbankon keresztül.

MEGNÉZEM AZ ALAP HAVI TERMÉKISMERTETŐJÉT

 

AZ ALAP TÁJÉKOZTATÓJA ÉS KEZELÉSI SZABÁLYZATA

 

KIEMELT BEFEKTETŐI INFORMÁCIÓK

 

EGYÉB DOKUMENTUMOK