Útkövető

Tartalom megjelenítő

Raiffeisen Kamat Prémium Rövid Kötvény Alap

Raiffeisen Kamat Prémium Alap

Raiffeisen Short Bond Fund

Átmeneti, éven belüli szabad pénzeinek keres rugalmas befektetési formát?

Cégének, vállalkozásának likviditását kezelné? 

Lépést tartana az inflációval?

Részesedne az attraktívvá váló hazai kamatkörnyezetből? 

Mindezt nagyfokú likvidtás mellett? 

A válasz a Raiffeisen Kamat Prémium Alap.

Befektetési politika

Az alapban összegyűlt vagyon legnagyobb részét rövid lejáratú, vagy rövid hátralévő futamidejű külföldi kamatozó eszközökbe (állampapírok, kötvények, lekötött és le nem kötött betétek, egyéb kamatozó eszközök) fektetjük és ezek hozamát fedezzük forintra, kihasználva ezzel a két deviza közti jelenleg kedvező kamatkülönbözetet. Ezáltal alacsony kockázat mellett kínálunk a látra szóló, vagy be nem fektetett pénzekkel szemben attraktív hozam lehetőséget, ráadásul mindezt egy rugalmasan alakítható befektetési formán keresztül.

Alapunkkal befektetőink olyan kamatozó eszközök teljesítményéből részesedhetnek, amelyek egyéni befektetőként nem érhetőek el. Mindezt nagyfokú likviditás mellett.

Alapunk ugyanakkor nem egy lekötött betét, nem garantált előre meghatározható mértékű hozamot, az alappal elérhető hozamot a mögöttes kamatozó eszközök teljesítménye határozza meg. Az alap érzékeny a rövid lejáratú kamatozó eszközök hozamának változására, az ebből eredő kockázat az ajánlott befektetési időtáv betartásával csökkenthető.

 

Annak ajánljuk, aki…

  • Betéti kamatoknál magasabb hozamot szeretne elérni
  • Szeretné megtakarítását alacsony kockázat mellett befektetni;
  • Kiegyensúlyozott hozamot vár el;
  • Fontosnak tartja, hogy a pénzét könnyen és egyszerűen mobilizálhassa, hiszen befektetési jegyeire vonatkozóan bármely banki munkanap 8 és 16 óra között megadhat visszaváltási megbízást, és a megbízást követő második banki munkanapon már hozzá is jut megtakarításához és annak hozamához.

 

Az Alap előnyei

 Bankbetétekkel és a rövid lejáratú állampapírokkal versenyképes hozam potenciál

 Alacsony kockázat

 Rugalmasság

 Stabil, kiszámítható teljesítmény

 

Elérhető befektetési jegy sorozatok

Az alapba kizárólag forintban van lehetőség a megtakarítások elhelyezésére.

Többet szeretne kihozni megtakarításaiból?

Az alap Rendszeres Befektetési Programon keresztül is elérhető, amely lehetőséget biztosít egy Ön által meghatározott összeg havi vagy negyedéves rendszerességgel történő automatikus befektetésére. Rendszeres befektetéssel Önnek nem kell a piacra lépés megfelelő időpontját kiválasztania. A kevésbé vonzó időszakokban Ön több befektetési egységet tud vásárolni a pénzéből, amelyből a jövedelmező időszakban duplán profitálhat. Egyrészt az Ön befektetésének átlagára alacsonyabb lesz, másrészt megkímélte magát az aggodalomtól, hogy a változó körülmények között a legjobb befektetési pillanatot megtalálja.

Bővebb információért kattintson ide! (Raiffeisen Rendszeres Befektetési Program).

Forgalmazási információk

Az alap befektetési jegyei bármelyik forgalmazási napon megvásárolhatóak, vagy visszaválthatóak a Raiffeisen Bank fiókhálózatában és a Raiffeisen Internetbankon keresztül.

 

Megnézem az Alap teljesítményét

MEGNÉZEM AZ ALAP HAVI TERMÉKISMERTETŐJÉT

 

AZ ALAP TÁJÉKOZTATÓJA ÉS KEZELÉSI SZABÁLYZATA

 

KIEMELT BEFEKTETŐI INFORMÁCIÓK

 

EGYÉB DOKUMENTUMOK