Ugrás a tartalomhoz

Raiffeisen Nemzetközi Kötvény Alapok Alapja

Befektetési politika

A Raiffeisen Nemzetközi Kötvény Alapok Alapja célja, hogy túlnyomó részt állampapírba és egyéb, kötvényekbe fektető befektetési alapokba történő befektetésen keresztül a lehető legmagasabb tőkenövekményt érje el.

Az Alapkezelő az Alap tőkéjét betéten, állampapíron, egyéb hitelviszonyt megtestesítő értékpapíron és származtatott eszközökön felül kizárólag befektetési alapok jegyeibe, illetőleg egyéb kollektív befektetési értékpapírokba fekteti.

A kiválasztott befektetési alapok potenciális befektetési területe a kamatozó eszközökön belül a lehető legszélesebb, földrajzi szempontból globális: fejlett és fejlődő országok állampapírjai, vállalati kötvényei, inflációt követő és egyéb kötvényei, pénzpiaci eszközök is mind előfordulhatnak a kiválasztott befektetési alapok fontosabb befektetései között.

Annak ajánljuk, aki

  • egyszerűen szeretne részesedni a globális kötvénypiacok nyújtotta növekedési potenciálból;

  • fontosnak tartja, hogy pénzét bármikor mobilizálhassa, de előreláthatólag minimum 3 évre tudja nélkülözni a megtakarításának ezen részét;

  • szeretné megtakarítását közepes kockázat mellett befektetni. (Kiemelt Befektetői Információk szerinti besorolása az 1-7-ig tartó hozam/kockázati skálán: 4)

Az Alap előnyei

  • Dedikált alap - Jól leköveti a mögöttes piacok átlagos teljesítményét.

  • Kényelmes megtakarítási forma.

 

Megnézem az Alap teljesítményét

MEGNÉZEM AZ ALAP HAVI TERMÉKISMERTETŐJÉT